/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Un moldovean, prins cu un permis de conducere fals la frontieră. Documentul l-ar fi costat 400 de euro

missing
24 septembrie 2021, ora 16:51

Un moldovean a fost prins la frontieră cu un permis de conducere fals. Bărbatul le-a spus polițiștilor de frontieră că pentru a obține documentul, a făcut un curs specializat în Polonia, însă nu avea habar despre faptul că acesta ar fi fals. Permisul l-ar fi costat 400 de euro. 

Deși polițiștii de frontieră i-au cerut detalii despre cursurile pe care a pretins că le-a făcut, moldoveanul a refuzat să răspundă.

Șoferul a fost nevoit să-și continue călătoria în calitate de pasager. În continuare va fi documentat conform art. 361 al. (1) Cod Penal al Republicii Moldova.

Totodată, alți doi moldoveni au încercat să treacă frontiera cu teste PCR la COVID falsificate. Tinerii, în vârstă de 21 și 22 de ani și-au recunoscut vina privind obținerea ilegală și rapidă a testelor, motivând că au recurs la acest gest din lipsa de bani și timp, astfel, au apelat la ajutorul unei persoane necunoscute.

Angajații Poliției de Frontieră continuă cercetările pentru a clarifica circumstanțele și pentru a trage la răspundere persoanele implicate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram