Un moldovean a fost prins la frontieră cu un permis de conducere fals. Bărbatul le-a spus polițiștilor de frontieră că pentru a obține documentul, a făcut un curs specializat în Polonia, însă nu avea habar despre faptul că acesta ar fi fals. Permisul l-ar fi costat 400 de euro. 

Deși polițiștii de frontieră i-au cerut detalii despre cursurile pe care a pretins că le-a făcut, moldoveanul a refuzat să răspundă.

Șoferul a fost nevoit să-și continue călătoria în calitate de pasager. În continuare va fi documentat conform art. 361 al. (1) Cod Penal al Republicii Moldova.

Totodată, alți doi moldoveni au încercat să treacă frontiera cu teste PCR la COVID falsificate. Tinerii, în vârstă de 21 și 22 de ani și-au recunoscut vina privind obținerea ilegală și rapidă a testelor, motivând că au recurs la acest gest din lipsa de bani și timp, astfel, au apelat la ajutorul unei persoane necunoscute.

Angajații Poliției de Frontieră continuă cercetările pentru a clarifica circumstanțele și pentru a trage la răspundere persoanele implicate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!