Un șofer beat criță a fost tras pe dreapta joi seară de un echipaj al Inspectoratului Național de Securitate Publică, după ce a fost obsercat conducând haotic. Bărbatul a fost testat cu alcoolscopul iar rezultatul a arătat o concentrație de 1.20 mg/l de alcool în aerul expirat. 

De altfel, conducătorul auto nu a negat nicio secundă că a băut înainte de a urca la volan. Mai mult, acesta le-a spus oamenilor legii că a consumat alcool pentru că „așa a vrut”.

„De ce ați urcat la volan în stare de ebrietate?”, l-au întrebat polițiștii.  „Că am vrut!”, a fost răspunsul șoferului.

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, originar din raionul Criuleni a fost condus la Inspectorat pentru documentare. Acesta nu deține permis de conducere.  Pe numele lui a fost pornit un proces penal pentru conducerea unei unități de transport în stare de ebrietate. Conducătorul auto riscă o pedeapsă cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 200 la 240 de ore sau cu închisoare de până la un an.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!