/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/HOROSCOP/ Ar fi bine ca Peștii să acorde o atenție deosebită oricărei investiții. Taurii trebuie să fie mai atenți și mai organizați

missing
27 septembrie 2021, ora 09:01

Ar fi bine ca Peștii să acorde o atenție deosebită oricărei investiții. Taurii trebuie să fie mai atenți și mai organizați. Ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte, vedeți mai jos. 

Horoscop Berbec – 27 septembrie 2021: Începe o perioadă destul de lungă în care ar fi bine să vorbești mai puțin și să asculți cu mai multă atenție ce ți se spune, chiar și atunci când ceea ce auzi contrazice anumite convingeri de-ale tale.

Horoscop Taur – 27 septembrie 2021: Ar fi sănătos să îți construiești o nouă atitudine față de tot ce ai de făcut la locul de muncă. Timp de câteva săptămâni trebuie să fii mai atent, mai organizat, mai comunicativ și mai binevoitor.

Horoscop Gemeni – 27 septembrie 2021: Se instalează o oarecare ceață în relațiile cu cei dragi și în tot ce are legătură cu pasiunile și plăcerile tale. Acesta este domeniul pe care trebuie să-l tratezi cu mănuși de catifea în perioada următoare.

Horoscop Rac – 27 septembrie 2021: Sunt posibile neînțelegeri care vor crește de la o zi la alta, din cauza neatenției unora sau altora din familie. Toate acestea pot duce la probleme și mai mari, dacă nu se ocupă cineva de lămurirea lor.

Horoscop Leu – 27 septembrie 2021: Deplasările, întâlnirile și toate detaliile asociate cu acestea ar trebui să primească din partea ta mai multă atenție decât de obicei. Urmează o perioadă mai confuză, presărată cu surprize de tot felul.

Horoscop Fecioară – 27 septembrie 2021: Sunt posibile schimbări bruște în situația financiară sau în privința unor inițiative care aveau ca scop schimbarea sursei principale de venit. Ar fi bine să amâni deciziile de acest fel și să le cântărești bine.

Horoscop Balanță – 27 septembrie 2021: Principala ta nevoie, în perioada următoare, va fi să te înțelegi cât mai bine pe tine, dorințele și intențiile tale, ca să poți stabili pentru ce merită să faci eforturi și ce ar trebui abandonat.

Horoscop Scorpion – 27 septembrie 2021: Multe necunoscute se conturează într-o zonă la care și așa nu ai acces și ar fi bine să te asiguri că tot ce faci se încadrează în limitele legii și ale bunului simț.

Horoscop Săgetător – 27 septembrie 2021: Sunt posibile răzgândiri ale unor prieteni sau rude care strică planurile la care ai lucrat mult timp și cu mare entuziasm. E nevoie de multă răbdare și de diplomație, ca să poți repara câte ceva.

Horoscop Capricorn – 27 septembrie 2021: Te vezi nevoit să te întorci din drum, pe plan profesional, din cauza unor decizii ale superiorilor cu care nu poți fi de acord. Ar fi bine să cântărești foarte bine, orice decizie de acest fel.

Horoscop Vărsător – 27 septembrie 2021: Relațiile de care depind planurile tale sunt importante, dar și mai importante sunt, de fapt, intențiile tale reale, care vor ieși la iveală, fie că vrei, fie că nu.

Horoscop Pești – 27 septembrie 2021: Ar fi bine să acorzi o atenție deosebită oricărei investiții, cheltuielilor mari, strategice. Nu e momentul potrivit pentru astfel de preocupări decât dacă ești foarte bine pregătit pentru asta.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram