Aplicația WhatsApp nu va mai funcționa pe unele telefoane cu sistem de operare Android. După 1 noiembrie 2021, actualizările aplicației de mesagerie vor deveni indisponibile pentru anumite smartphone-uri.

Potrivit Techncrunch, aceasta este o tehnică obișnuită, deoarece dezvoltatorii preferă întotdeauna să folosească cele mai noi actualizări ale sistemului de operare, versiunile mai vechi fiind cu greu acceptate. Este cazul sistemului de operare Android 4.0.4 și a versiunilor mai vechi.

Astfel, WhatsApp a anunțat că nu va mai accepta telefoanele Android care rulează acele versiuni după o nouă actualizare a aplicației beta pentru Android.

Din păcate, utilizatorii care folosesc versiunea menționată mai sus, nu vor mai putea putea actualiza WhatsApp după 1 noiembrie 2021, iar actualizarea actuală va expira după o anumită dată.

Totodată, utilizatorilor acestei aplicații li se recomandă să facă o copie de siguranță a mesajelor, pentru a nu le pierde. De asemenea, WhatsApp va sprijini migrarea istoricului mesajelor de la Android la iOS într-o viitoare actualizare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!