/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Aplicația WhatsApp nu va mai funcționa pe unele telefoane cu sistem de operare Android

missing
27 septembrie 2021, ora 17:38

Aplicația WhatsApp nu va mai funcționa pe unele telefoane cu sistem de operare Android. După 1 noiembrie 2021, actualizările aplicației de mesagerie vor deveni indisponibile pentru anumite smartphone-uri.

Potrivit Techncrunch, aceasta este o tehnică obișnuită, deoarece dezvoltatorii preferă întotdeauna să folosească cele mai noi actualizări ale sistemului de operare, versiunile mai vechi fiind cu greu acceptate. Este cazul sistemului de operare Android 4.0.4 și a versiunilor mai vechi.

Astfel, WhatsApp a anunțat că nu va mai accepta telefoanele Android care rulează acele versiuni după o nouă actualizare a aplicației beta pentru Android.

Din păcate, utilizatorii care folosesc versiunea menționată mai sus, nu vor mai putea putea actualiza WhatsApp după 1 noiembrie 2021, iar actualizarea actuală va expira după o anumită dată.

Totodată, utilizatorilor acestei aplicații li se recomandă să facă o copie de siguranță a mesajelor, pentru a nu le pierde. De asemenea, WhatsApp va sprijini migrarea istoricului mesajelor de la Android la iOS într-o viitoare actualizare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram