Ministerul Sănătății anunță despre înregistrarea altor 1209 cazuri de coronavirus. Asta după ce au fost efectuate peste nouă mii de teste. 10 cazuri din numărul cazurilor noi de COVID – 19 sunt de import – câte patru din Italia și România și câte unul din Norvegia și Ucraina. 

Totodată, 28 dintre cazuri în rândul lucrătorilor medicali. Bilanțul cazurilor de coronavirus în țara noastră a ajuns astfel la 291.252.

Din păcate, alți 19 moldoveni au pierdut lupta cu noul coronavirus. Victimele aveau între 47 și 78 de ani și sufereau de maladii grave. De la începutul pandemiei, 6732 de pacienți din R. Moldova, bolnavi de COVID – 19, au murit în urma complicațiilor.

Vestea bună este că alte 1195 de persoane s-au vindecat. În total, 275.115 persoane s-au tratat de COVID-19.

În prezent, în instituțiile medicale din țară sunt internate 2067 persoane confirmate cu coronavirus. 158 dintre acestea sunt în stare extrem de gravă, iar 16 pacienți sunt supuși ventilării mecanice.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!