/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Premieră: Noile Mercedes-Maybach S-Class şi GLS Edition 100

missing
28 septembrie 2021, ora 16:38

Acum 100 de ani în urmă, în septembrie 1921, compania Maybach Motorenbau GmbH a prezentat prima sa mașină produsă în serie la Salonul Auto de la Berlin. Modelul W 3 semăna cu o operă de artă în mișcare pentru că era prima mașină de producție germană cu frâne pe toate cele patru roți, sistem de transmisie epiciclic și un interior realizat cu folosirea celor mai fine materiale.

Pentru a marca centenarul, marca reînviată în 2002 şi adoptată de Mercedes-Benz în 2014, își continuă călătoria către individualitate maximă, independență și confort cu două modele de înaltă tehnologie, dar şi limitate. Continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram