/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Incendiu de proporții la o rafinărie de petrol în Belarus! 60 de pompieri au luptat cu flăcările

29 septembrie 2021, ora 12:30

Un incendiu de proporții s-a produs în seara zilei de 28 septembrie la rafinăria de petrol „Naftan”, din regiunea Novopolotsk, din Belarus. Din fericire, nu au fost raportate victime, scrie news.zerkalo.io.

Combustibilul diesel a luat foc la întreprinderea Naftan din Novopolotsk în timpul lansării unității de cocsificare, transmite serviciul de presă al Ministerului Situațiilor de Urgență din Belarus. Flacăra a atins un nivel de trei metri.

„Toate celelalte unități tehnologice ale întreprinderii continuă să funcționeze normal. Angajamentele contractuale și planurile de producție nu au fost ajustate”, au raportat în companie.

„Nu există nici o amenințare la adresa vieții și sănătății locuitorilor din Novopolotsk în legătură cu incidentul”, au spus reprezentanții fabricii.

Pentru stingerea incendiului, la fața locului s-au deplasat 15 autovehicule și aproximativ 60 de pompieri.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram