/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Polestar se listează la bursă și pregătește trei noi modele

missing
30 septembrie 2021, ora 16:23

Compania Polestar are la moment doar două modele în gamă și le vinde în 14 țări de pe trei continente. În 2020 a vândut aproximativ 10.000 de mașini. Companiile-mamă Geely și Volvo sunt acum gata să scoată Polestar la bursă și au fost anunţate mari planuri de dezvoltare pentru a-i spori evaluarea, dar şi valoarea.

Deja în 2023, Polestar va fi prezent pe 30 de pieţe, iar până în 2025 volumul anual de producție ar trebui să crească până la 290.000 de vehicule electrice! Desigur, acest lucru necesită extinderea gamei, iar trei modele sunt deja în pregătire. Află mai multe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram