/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Un pilot originar din Moldova va reprezenta România în finala mondială RMCGF 21 din Bahrain

missing
30 septembrie 2021, ora 18:01

O adevărată performanţă şi un exemplu demn de urmat pentru kartigul autohton, dar şi cel regional. Eugeniu Munteanu, un pilot născut la Chişinău în vârstă de 27 de ani, dublu Campion Naţional de Karting al Republicii Moldova, a reuşit să se califice pentru a reprezenta România la finala mondială Rotax Max Challenge Grand Finals 2021 (11-18 decembrie)!

Competiţia se va desfăşura pe Circuitul Internațional de Karting Bahrain din cadrul complexului sportiv Bahrain International Circuit, gazda Marelui Premiu local de Formula 1! Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram