/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

249 de șoferi cu mașini cu numere de înmatriculare străine au fost sancționați pentru diferite încălcări

missing
01 octombrie 2021, ora 14:58

249 de șoferi cu mașini cu numere de înmatriculare străine au fost sancționați pentru diferite încălcări comise în trafic, în R. Moldova. Asta după ce pe parcursul lunii septembrie, au fost supuse verificărilor peste șase mii de astfel de automobile. 

În perioada lunilor mai – august, ofițerii Inspectoratului Național de Securitate Publică au depistat pe traseele din țară peste 4800 de încălcări similare.

Astfel de acțiuni urmează a mai fi organizate, cu scopul de a responsabiliza conducătorii auto din alte state care se află pe teritoriul țării noastre, să respecte regulile impuse și să-și asume răspundere pentru încălcările comise prin achitarea amenzilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram