/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Tragedie într-o familie de la Călărași. O tânără de doar 19 ani, răpusă de COVID

missing
01 octombrie 2021, ora 13:14

Cea mai tânără dintre victimele răpuse joi de COVID – 19 este o tânără de doar 19 ani de la Călărași. Pacienta, care a murit în urma complicațiilor bolii, suferea de obezitate. Tânăra s-a stins pe patul de spital.

De la începutul pandemiei, 6777 de moldoveni au decedat după s-au infectat cu noul coronavirus. Majoritatea victimelor sufereau de mai multe maladii extrem de grave.

La începutul lunii septembrie, o fetiță de 13 ani de la Soroca a murit din cauza complicațiilor provocate de COVID – 19. Potrivit responsabililor de la Ministerul Sănătății, copila suferea de mai multe maladii grave. La sfârșitul lunii martie, un copil de doi ani și 11 luni de la Nisporeni a murit după ce s-a infectat cu coronavirus, fiind cea mai tânără victimă a virusului, în țara noastră. Micuțul suportase recent o intervenție chirurgicală, suferea de pneumonie bilaterală, avea bronșită obstructivă, pielonefrită secundară, insuficiență renală cronică, și spina bifidă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram