/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Imagini pe care nu le vei vedea la TV. Cum s-au filmat unele scene din serialul de comedie „Oameni Gospodari”

missing
02 octombrie 2021, ora 20:30

Cea mai tare comedie a momentului, filmată cu actori moldoveni, „Oameni Gospodari”, a avut și o mulțime de provocări pe platourile de filmare. După ce și-au învățat replicile, unii având nevoie chiar și de două luni, protagoniștii au trecut la munca în teren. O parte din filmări s-au desfășurat la o fermă, printre porci și păsări de curte. Mai in glumă, mai în serios, actorii spun că au reușit chiar să lege prietenii cu animalele domestice. În reportajul ce urmează, difuzăm primele imagini, rămase în spatele cadrelor. Vedeți, în premieră, cum s-au filmat unele scene din serialul de comedie „Oameni Gospodari”, ce este difuzat doar la TV8, imediat după buletinul de știri.

Pavlușa este unul dintre personajele-cheie ale super-serialului de comedie „Oameni Gospodari”. Este finul eroului principal, un bărbat revenit din Israel și care stă în carantină. Lucrează la ferma de porci a nașului său, Ițic, și vinde carne la piață.

Bărbatul este ușor influențabil de camarazii din sat, dar cu frică de nevastă. E ca un muncitor în colhoz care lucrează pentru toți, dar care mai fură bunuri și pentru propria gospodărie. În imaginile de la making off, apare o blondă frumoasă. În serial, joacă rolul amantei lui Ițic.

De toată nebunia pe platourile de filmare este responsabil regizorul Mircea Bobînă.

Serialul „Oameni Gospodari” a adunat, la un loc, cei mai de top actori de comedie de la noi, iar când umorul acestora face front comun, neapărat iese ceva bun. Primul episod a fost difuzat sâmbăta trecută. Imediat după știrile de la ora 19. Urmărește-l și astăzi, tot după Știri, pentru a lua încă o doză de umor de calitate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram