/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Unde vor staționa astăzi cele două puncte mobile de vaccinare

02 octombrie 2021, ora 09:08

Primăria municipiului Chișinău informează că sâmbătă, 2 octombrie, cele două puncte mobile de vaccinare se vor afla în sectorul Ciocana.

Astfel, în intervalul orelor 10:00-18:00, troleibuzul va fi pe bd. Mircea cel Bătrân/str. Petru Zadnipru, iar autobuzul se va deplasa pe bd. Mircea cel Bătrân 25/1, Centrul Comercial Kaufland

Cetățenii au posibilitatea de a se imuniza la cele două puncte de vaccinare mobile până la sfârșitul lunii octombrie. Oamenii pot identifica ușor unitățile, după inscripțiile pe partea exterioară a acestora, în susţinerea Campaniei de vaccinare antiCOVID-19.

În Republica Moldova, de la începutul campaniei de vaccinare anti COVID-19, s-au administrat peste 1.400.000 doze de ser. Numărul celor vaccinați cu ambele doze a depășit 780 mii de persoane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram