/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

A doua oară într-o săptămână! Au picat Facebook, WhatsApp și Instagram

04 octombrie 2021, ora 20:38

Cu puțin tim în urmă, rețeaua Facebook a „căzut”. Site-ul celei mai mari rețele de socializare nu este funcțional, la fel și aplicațiile de mobil pentru WhatsApp, Instagram, Facebook și Messenger. Din păcate, același lucru s-a întâmplat și în urmă cu câteva zile.

Dacă e vorba de Facebook, deși s-ar putea să-ți apară conținut pe ecran în momentul în care o accesezi, încercarea de a actualiza fluxul cu pricina se reflectă într-un eșec. În cazul în care cauți ceva, un prieten sau o postare, vei întâmpina un mesaj de eroare prin care ți se atrage atenția că nu ești online, dar, problema, în mod sigur, nu este de la tine, potrivit Playtech.ro.

În timp ce încerci să cauți ceva pe Facebook, vezi mesajul ”Eroare de rețea. Te rugăm să încerci din nou.”

Facebook a anunțat pe Twitter că există probleme cu accesarea aplicațiilor și produselor sale. „Lucrăm pentru ca lucrurile să revină la normal cât mai repede posibil și ne cerem scuze pentru orice inconvenient”, este mesajul Facebook, scrie Hotnews.

WhatsApp afișează în partea de sus mesajul ”Se conectează…”, în timp ce, pe un computer pe care ai oglindite mesajele de WhatsApp, ți se atrage atenția, în mod eronat, că nu ești conectat la internet.

Situația este similară și în cazul funcționalității Instagram, doar mesajul diferă. ”Ne pare rău, a apărut o problemă. Te rugăm să încerci din nou.” În mod regretabil, orice tentativă de a actualiza informațiile afișate rezultă cu eșec.

Facebook, WhatsApp și Instagram sunt toate deținute de compania fondată de Mark Zuckerberg și folosesc o infrastructură comună.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram