Berbecii au parte de o zi specială, iar nativii din zodia Vărsător au nevoie de echilibru și de alegeri inteligente.

Horoscop Berbec – 6 octombrie 2021: Ai parte de o zi specială, în care se pot contura soluții cu totul noi pentru anumite probleme care te presează de mai mult timp. Ar fi bine ca diplomația să fie prima ta alegere, în orice situație.

Horoscop Taur – 6 octombrie 2021: Se anunță noutăți la locul de muncă sau soluții surprinzătoare pentru o problemă de sănătate, a ta sau a unei persoane care te interesează în mod deosebit.

Horoscop Gemeni – 6 octombrie 2021: E mare agitație în sfera sentimentală, semn că de acolo vor veni bucuriile, dar și problemele urgente. Cei dragi au nevoie de cele mai frumoase calități ale tale.

Horoscop Rac – 6 octombrie 2021: Simți nevoia să te refugiezi în mediul intim, dar acolo e vânzoleală, unul vine, altul pleacă. Poate că vei reuși să te regăsești mai ușor, dacă îi vei lăsa în pace pe toți cei din jur.

Horoscop Leu – 6 octombrie 2021: Trebuie să recunoști, măcar față de tine, că ai nevoie de sprijinul celor din anturajul apropiat și nu doar acum, ci mereu. Ca să ai parte de el, va trebui să fii și tu prezent întotdeauna, atunci când ei au nevoie de tine.

Horoscop Fecioară – 6 octombrie 2021: Va trebui să ai mai multă răbdare, ca să poți evalua corect opțiunile pe care le ai pentru a-ți crește veniturile sau a schimba ceva esențial în felul în care îți distribui acum resursele proprii.

Horoscop Balanță – 6 octombrie 2021: Este o zi de înnoire pentru tine, pe mai multe planuri, dar pentru a ajunge la acest rezultat frumos este necesar să te fi pregătit din timp cu idei noi și inspirate.

Horoscop Scorpion – 6 octombrie 2021: E mare agitație în spatele ușilor închise, dar chiar dacă nu faci parte din acest grup care se agită masiv pentru tot felul de beneficii, nu ai motive reale să bănuiești că scopul lor este să-ți facă ție rău.

Horoscop Săgetător – 6 octombrie 2021: Este important să nu-ți măsori valoarea și să-ți proiectezi viitorul pe baza unor situații care nu evoluează, acum, așa cum ți-ai dori. E doar o etapă care poate fi foarte diferită de rezultatul final.

Horoscop Capricorn – 6 octombrie 2021: Sunt posibile surprize pe plan profesional de tot felul, de la decizii care te avantajează la situații care te pun în valoare, dar vin și cu riscul de a se descoperi anumite lipsuri în pregătire sau experiență.

Horoscop Vărsător – 6 octombrie 2021: Ai nevoie de echilibru și de alegeri inteligente, mai ales în timpul întâlnirilor planificate astăzi. Mai bine să lași impresia că ești mai lent în gândire sau exprimare decât să fii considerat superficial.

Horoscop Pești – 6 octombrie 2021: Se conturează un nou model de repartizare a unor resurse pe care le deții împreună cu apropiații. Acum apar primele indicii, dar va trebui să ai răbdare și să fii inteligent când vei trage concluziile.

Sursa: Libertatea.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!