/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/HOROSCOP/ Berbecii au în față o zi care concentrează provocările pe zona relațiilor cu apropiații, pe subiecte delicate

missing
08 octombrie 2021, ora 08:57

Berbecii au în față o zi care concentrează provocările pe zona relațiilor cu apropiații, pe subiecte delicate. Ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte, vedeți în continuare. 

Horoscop Berbec – 8 octombrie 2021: Ai în față o zi care concentrează provocările pe zona relațiilor cu apropiații, pe subiecte delicate, care inflamează imediat orice discuție și anume împărțirea unor bunuri comune.

Horoscop Taur – 8 octombrie 2021: Este important să știi ce vrei, dar astăzi nu e suficient. Ai nevoie și de puțin mai multă minte decât în alte situații, ca să știi și când trebuie să te oprești din încercările tale de a obține, neapărat, ceva anume.

Horoscop Gemeni – 8 octombrie 2021: Ar fi bine să îți domolești singur tendința de a respinge anumite inițiative, mai ales în mediul de la serviciu, doar pentru că vin de la persoane pe care nu le agreezi.

Horoscop Rac – 8 octombrie 2021: Cele mai delicate probleme ale zilei au legătură cu cei dragi și aici e nevoie nu doar de mai multă delicatețe, ci și de o îndulcire a tonului cu care te adresezi, mai ales atunci când ceri ceva.

Horoscop Leu – 8 octombrie 2021: Chiar dacă te simți limitat din mai multe direcții, în special de persoanele mai în vârstă din familie, ar fi frumos să dai dovadă de mai multă înțelegere și să cauți să ajungi la o înțelegere cu ei.

Horoscop Fecioară – 8 octombrie 2021: Este o zi dificilă, dar mai mult pe plan emoțional, pentru că situațiile nu depășesc nici puterea ta de a găsi soluții, nici nu cer mai multă muncă. Dacă reușești să te menții echilibrat, toate ți se vor părea simple.

Horoscop Balanță – 8 octombrie 2021: Contează mult ca astăzi să oprești puțin motorul care te poartă, neabătut, spre obținerea unor venituri mai mari, indiferent de prețul pe care trebuie să-l plătești. Este un moment bun pentru detașare.

Horoscop Scorpion – 8 octombrie 2021: Va conta, la finalul acestei zile, orice moment în care ai reușit să-ți controlezi impulsurile războinice și tendința de a da lecții celor din jur. Altfel, vei fi tratat exact la fel.

Horoscop Săgetător – 8 octombrie 2021: Sunt posibile noi constrângeri, ceva mai greu de suportat, pentru că vin fără explicații sau ți se par nedrepte, din start. Ai nevoie de un răgaz, ca să poți reflecta în liniște, la soluții posibile.

Horoscop Capricorn – 8 octombrie 2021: Poate ar trebui să-ți retragi trupele de pe câmpul de luptă de acasă, ca să te poți bucura de ceea ce e armonios și frumos în existența ta, să nu-ți mai menții atenția fixată asupra neajunsurilor.

Horoscop Vărsător – 8 octombrie 2021: Poți percepe dureros anumite limitări care nu te nedreptățesc, dar te împiedică, în viziunea ta, să te bucuri de anumite privilegii pe care le dorești de mult timp.

Horoscop Pești – 8 octombrie 2021: În cazul tău, încărcătura negativă a acestei zile se manifestă mai subtil, la nivel interior, se amestecă în gândurile cele mai intime și îți afectează curajul de a visa la un viitor mai bun.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram