/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Laboratorul TestRapid lansează testarea PCR la cel mai mic preț din țară

missing
08 octombrie 2021, ora 17:29

Laboratorul Testrapid din Chișinău anunță lansarea testelor PCR. Acum poți să faci testul PCR pentru diagnosticarea COVID-19, la doar 675 lei. Prețul de 675 lei este disponibil clienților în baza programării online sau prin telefon. Timpul de eliberare al rezultatelor este de 24 de ore (maxim) din momentul recoltării. Iar valabilitatea rezultatului este de 72 ore.

Totodată laboratorul anunță că dispune și de posibilitatea de a face expres testare PCR cu rezultat în 3 ore de la prelevarea testului, serviciul fiind disponibil la un cost de 975 lei.

Rezultatele se eliberează în forma: pozitiv/negativ, unde pozitiv indică prezența genomului al SARS-CoV-2 (COVID-19) în materialul biologic prelevat de la pacient, iar negativ, lipsa acestuia la momentul prelevării probei biologice.

Programările pentru testul PCR se pot face de luni până duminică, conform programului de lucru 8:00-20:00, adresa mun. Chișinău, str. Vlaicu Pârcălab 52. Programarea se face online, pe www.testrapid.md, sau la numărul de telefon +373 78 988 988.

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram