/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/HOROSCOP/ Scorpionii ar putea lua o decizie neinspirată, iar Fecioarele pot avea parte de un moment special în familie

missing
09 octombrie 2021, ora 09:55

Scorpionii ar putea lua o decizie neinspirată, iar Fecioarele pot avea parte de un moment special în familie.

Horoscop Berbec – 9 octombrie 2021: S-ar putea să fie necesar să schimbi ceva în felul în care abordezi situațiile care nu-ți convin. Există soluții pentru orice problemă, dar trebuie căutate, după ce te asiguri că ai înțeles problema.

Horoscop Taur – 9 octombrie 2021: Este posibil să ajungi singur la concluzia că uneori e mai bine să renunți, de bunăvoie, la anumite avantaje, ca să îți recuperezi liniștea sufletească, cea care contează, până la urmă.

Horoscop Gemeni – 9 octombrie 2021: Ar fi bine să ai un plan de rezervă, ca să fii pregătit pentru un rezultat diferit de ceea ce crezi, în urma unor discuții importante cu unul dintre parteneri.

Horoscop Rac – 9 octombrie 2021: Va conta, la finalul acestei zile, orice moment în care vei reuși să te detașezi de anumite planuri, idei, convingeri. Este posibil să iasă ceva bun, dar care să fie diferit de ceea ce ți-ai dorit.

Horoscop Leu – 9 octombrie 2021: Ești invitat să iei în calcul și alte variante de lucru, pentru planurile la care lucrezi de mai mult timp, cele legate de casă sau de familie.

Horoscop Fecioară – 9 octombrie 2021: Poți avea parte de un moment special în familie, în a doua parte a zilei, când va ieși la lumină un adevăr pe care nimeni nu a dorit să-l rostească până acum sau a fost cunoscut doar de o persoană anume.

Horoscop Balanță – 9 octombrie 2021: Ar putea apărea unele probleme în timpul unei deplasări sau al unei întâlniri, fie ea programată sau nu. Este important să ai răbdare, să fii sigur că ceea ce ai spus a fost înțeles corect.

Horoscop Scorpion – 9 octombrie 2021: Ai putea lua o decizie neinspirată ca să eviți o cheltuială neprevăzută sau ca să obții venituri mai mari, dintr-un proiect care e oricum o încropeală, mai mult.

Horoscop Săgetător – 9 octombrie 2021: Poate fi un moment ceva mai complicat, mai ales în seara acestei zile, dar cu puțină imaginație și multă bunăvoință, vei reuși să treci și peste acesta, fără daune majore.

Horoscop Capricorn – 9 octombrie 2021: Este bine să privești situațiile prin care treci azi cu mai multă detașare, fără să ții la un rezultat anume, ca să nu trezești surprins de un rezultat diferit și să reacționezi urât.

Horoscop Vărsător – 9 octombrie 2021: Poate că e mai înțelept să fii deschis față de variantele pe care ți le oferă un prieten sau un grup de apropiați. În felul acesta, vei lua în calcul și alte căi de rezolvare a unor probleme importante.

Horoscop Pești – 9 octombrie 2021: Ar fi bine să ții cont de ansamblul situației, înainte de a trage concluzii și a-ți exprima nemulțumirile cât poți tu de tare. Cei din familie au nevoie de înțelegere, din partea ta.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram