/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ MAIB nu încetează să-și surprindă plăcut clienții. Un show spectaculos cu drone și lasere a bucurat ochii clienților

missing
09 octombrie 2021, ora 21:32

MAIB nu încetează să-și surprindă plăcut clienții. De data aceasta a fost la înălțime, la propriu. Un show spectaculos cu drone și lasere a bucurat ochii clienților și a depășit așteptările tuturor invitaților.

Ineditul spectacol de la înălțime anunță suflul proaspăt, nou și unic al băncii. Acesta a fost organizat în contextul reînnoirii identității de brand ș i confirmă evoluția, inovația și calea sigură spre nivelul următor.

„Această viziune ne va ghida să facem inovații, să aducem proiecte, servicii și căi noi ca să putem să vă deservim și să fim lângă voi oriunde vă aflați și orice ați face.”

Cu o experiență pe piață de 30 de ani, maib știe că succesul depinde și de identitatea sa de brand, de aceea pe lângă modificarea logo-ului și schimbarea înfățișării sucursalelor sale, banca planifică să-și actualizeze site-ul, aplicațiile, iar ulterior, să-și schimbe strategia de business și modelul operațional pentru a fi doar la un click distanță de clienții săi.

Președintele Maib a mulțumit atât clienților, cât și echipei sale. Acesta spune că doar împreună pot atige culmile mult râvnite.

„Mulțumesc mult și vă invit să ne însoțiți și acum când ne îndreptăm spre nivelul următor.”

Sărbătoarea, transmisă online, a culminat cu un concert de zile mari oferit de Moldova National Youth Orchestra și La la Play.

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram