„Atât de mult a fost demonstrată rațiunea aplicării vaccinului, încât, nu cred că trebuie de fiecare dată să testăm bicicleta. Pierdem foarte mult timp cu neîncrederea. Noi suntem oameni, elemente ale unei comunități, avem niște convenții, de a nu ne face rău unui altuia. Vaccinați-vă împotriva COVID-19 pentru a demonstra că vă pasă de cei din jur”.

Este mesajul îndrăgitului poet Iulian Filip, protagonistul campaniei de promovare a vaccinării anti COVID a Ministerului Sănătății.

În spotul video, Iulian Filip povestește cum a trecut de infecția cu coronavirus.

„Cu toată protejarea, cu toată izolarea relativă acasă,ne-am trezit cu simptome, mai întâi, soția, apoi la 3 – 4 zile și eu, și atunci ne-am adresat medicului. Ni s-a prescris un tratament acasă. Ni s-a părut că luna pe care am petrecut-o în felul acesta n-a fost grea, trebuia sa trecem rezultatele și atunci s-a depistat că sunt afectați plămânii. Soția în ambele părți și eu pe o parte și atunci am fost spitalizați”, a mărtusuit cunoscutul poet.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!