/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Poetul Iulian Filip: „Atât de mult a fost demonstrată rațiunea aplicării vaccinului, încât, nu cred că trebuie de fiecare dată să testăm bicicleta

missing
09 octombrie 2021, ora 16:34

„Atât de mult a fost demonstrată rațiunea aplicării vaccinului, încât, nu cred că trebuie de fiecare dată să testăm bicicleta. Pierdem foarte mult timp cu neîncrederea. Noi suntem oameni, elemente ale unei comunități, avem niște convenții, de a nu ne face rău unui altuia. Vaccinați-vă împotriva COVID-19 pentru a demonstra că vă pasă de cei din jur”.

Este mesajul îndrăgitului poet Iulian Filip, protagonistul campaniei de promovare a vaccinării anti COVID a Ministerului Sănătății.

În spotul video, Iulian Filip povestește cum a trecut de infecția cu coronavirus.

„Cu toată protejarea, cu toată izolarea relativă acasă,ne-am trezit cu simptome, mai întâi, soția, apoi la 3 – 4 zile și eu, și atunci ne-am adresat medicului. Ni s-a prescris un tratament acasă. Ni s-a părut că luna pe care am petrecut-o în felul acesta n-a fost grea, trebuia sa trecem rezultatele și atunci s-a depistat că sunt afectați plămânii. Soția în ambele părți și eu pe o parte și atunci am fost spitalizați”, a mărtusuit cunoscutul poet.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram