/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Toyota Mirai a ajuns în Cartea Recordurilor Guinness pentru cea mai lungă călătorie fără realimentare

missing
11 octombrie 2021, ora 11:43

Un nou record oficial de autonomie stabilit cu noua generaţie Toyota Mirai printre automobilele de serie electrice cu pile de combustie pe bază de hidrogen. După o performanţă înregistrată la sfârşitul lunii mai, când s-a depăşit cu succes distanţa de 1.000 de km, mai nou s-a înregistrat un record înscris şi în Cartea Recordurilor Guinness – 1360,378 km fără realimentare!

Conform informațiilor oficiale, recordul a fost setat de către organizatorul – Toyota Motor North America – încă în perioada 23-24 august 2021, însă abia acum s-a comunicat despre asta. Continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram