/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Tragedie la faimosul Teatru Bolșoi din Moscova. Un actor a murit în timpul unei schimbări de decor

11 octombrie 2021, ora 16:57

Un artist de la faimosul Teatru Bolșoi din Moscova a murit chiar în timpul spectacolului. Tragedia s-a întâmplat sâmbătă, în timpul unei schimbări de decor, când un panou masiv a căzut peste actor, scrie Digi24.ro

Din imaginile video care au apărut pe rețelele de socializare se pare că actorul a mers în direcția greșită în timp ce decorul a fost coborât, fiind prins sub el. Spectacolul a fost oprit imediat, iar publicul a fost rugat să părăsească scena.

Spectatorii prezenți în sală în momentul când s-a produs tragedia, au relatat pe rețelele sociale că au crezut inițial că totul este o înscenare care face parte din spectacolul „Sadko” care se rula. Au realizat că totul este real abia în momentul în care artiștii au început a striga să se ridice decorul „ Stop! Chemați ambulanța, este sânge”.

Deși i-a fost acordat primul ajutor, Evgheni Kuleș în vârstă de 37 de ani care lucra în calitate de actor la acest teatru din anul 2002, a decedat la fața locului. Potrivit presei acesta nu este primul incident tragic care lovește teatrul de renume mondial. În iulie 2013, un violonist a murit după ce a căzut în loja orchestrei. Viktor Sedov era un veteran al teatrului de operă, care cânta acolo de patru decenii.  Și în anul 2011, într-un caz răsunător, un tribunal din Moscova l-a condamnat la șase ani de închisoare pe balerinul Pavel Dmitricenko, pentru că a pus la cale un atac cu acid asupra directorului artistic al companiei, Serghei Filin.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram