/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/Video/ Accident cu implicarea a două autoturisme, la intrare în Ialoveni

missing
12 octombrie 2021, ora 18:56

Accident grav cu implicarea a doua autoturisme de marca Renault, la intrarea în Ialoveni, de pe traseul Chișinău-Hâncești. La fața locului a intervenit și ambulanța. Șoferul vinovat și-a recunoscut vina, iar celălalt a avut nevoie de intervenția medicilor. Alte circumstanțe cu privire la producerea accidentului rutier se stabilesc de către oamenii legii.

Astăzi, în jurul orei 13, pe traseul Chișinău-Hîncești, la intersecția de la intrarea în orașul Ialoveni, s-a produs un accident rutier cu implicarea unui mijloc de transport de marca ,,Renault Kangoo” condus de un tânăr de 25 ani. Acesta se deplasa pe direcția dinspre Chișinău, intenționând să efectueze manevra de virare spre stânga, în orașul Ialoveni. pentru că nu a cedat trecerea, acesta s-a tamponat cu un automobil de marca ,,Renault Megane” condus de un bărbat de 33 ani, care se deplasa din direcția Hîncești spre capitală.

„Mergeam ca cum merge toată lumea, normal. Intram în Chișinău, intram în localitate, viteza redusă, iar dumnealui venea din partea stângă cu viteză și ma lovit din partea stângă. Puteți să vă uitați la loviturile din partea sângă, deteriorând parțial automobilul. – Dar nu aveți nevoie de intervenție medicală? – Vă spun, am chemat salvarea pentru puține amețeli. Probabil de la șoc, mă rog. Mi-au pus acolo câteva injecții.”

Medicii au confirmat că, în urma accidentului produs, o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar starea lui este, în general, stabilă.

„Nu-i în stare gravă pacientul.”

„- Un șofer a suferit traume?

– Da, un șofer. Un șofer, iaca unul e aici și celalt îi acolo, n-are nevoie de îngrijiri medicale.”

Potrivit poliției din Ialoveni, fiind testați cu aparatul „Drager” la ambii conducători auto s-a înregistrat rezultat negativ la prezența alcoolului în aerul expirat. Alte circumstanțe cu privire la producerea accidentului rutier se stabilesc de oamenii legii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram