Accident grav cu implicarea a doua autoturisme de marca Renault, la intrarea în Ialoveni, de pe traseul Chișinău-Hâncești. La fața locului a intervenit și ambulanța. Șoferul vinovat și-a recunoscut vina, iar celălalt a avut nevoie de intervenția medicilor. Alte circumstanțe cu privire la producerea accidentului rutier se stabilesc de către oamenii legii.

Astăzi, în jurul orei 13, pe traseul Chișinău-Hîncești, la intersecția de la intrarea în orașul Ialoveni, s-a produs un accident rutier cu implicarea unui mijloc de transport de marca ,,Renault Kangoo” condus de un tânăr de 25 ani. Acesta se deplasa pe direcția dinspre Chișinău, intenționând să efectueze manevra de virare spre stânga, în orașul Ialoveni. pentru că nu a cedat trecerea, acesta s-a tamponat cu un automobil de marca ,,Renault Megane” condus de un bărbat de 33 ani, care se deplasa din direcția Hîncești spre capitală.

„Mergeam ca cum merge toată lumea, normal. Intram în Chișinău, intram în localitate, viteza redusă, iar dumnealui venea din partea stângă cu viteză și ma lovit din partea stângă. Puteți să vă uitați la loviturile din partea sângă, deteriorând parțial automobilul. – Dar nu aveți nevoie de intervenție medicală? – Vă spun, am chemat salvarea pentru puține amețeli. Probabil de la șoc, mă rog. Mi-au pus acolo câteva injecții.”

Medicii au confirmat că, în urma accidentului produs, o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar starea lui este, în general, stabilă.

„Nu-i în stare gravă pacientul.”

„- Un șofer a suferit traume?

– Da, un șofer. Un șofer, iaca unul e aici și celalt îi acolo, n-are nevoie de îngrijiri medicale.”

Potrivit poliției din Ialoveni, fiind testați cu aparatul „Drager” la ambii conducători auto s-a înregistrat rezultat negativ la prezența alcoolului în aerul expirat. Alte circumstanțe cu privire la producerea accidentului rutier se stabilesc de oamenii legii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!