Cei trei minori care în noaptea de luni spre marți au ucis în bătaie un om al străzii și l-au lăsat să zacă lângă o platformă de depozitare a deșeurilor, au fost plasați în arest preventiv. Indvizii își vor petrece următoarele 30 de zile în Penitenciarul 13. 

Magistrații au admis, astfe, integral demersul procurorului care instrumentează cazul.

Victima a fost descoperită marți dimineață de către trecători, care au anunțat poliția. La fața locului s-a deplasat grupa operativă, dar și medicul legist care nu a putut decât să constate decesul. Pe suprafata corpului au fost depistate semne de moarte violentă. Cadavrul a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală pentru stabilirea exactă a cauzei decesului.

În cadrul măsurilor speciale de investigație desfășurate la fața locului, politiștii au stabilit identitatea bărbatului. Acesta avea 35 de ani și nu avea un loc permanent de trai.

/VIDEO/ Cei trei minori, care au ucis în bătaie un om al străzii, în fața magistraților! Procurorii cer mandate de arestare

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!