/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Regina Elisabeta a II- a a apărut în baston la un eveniment public

missing
13 octombrie 2021, ora 13:57

Regina Elisabeta a II-a a apărut în baston la un eveniment care a avut loc Westminster Abbey, unde avea loc marcarea centenarului Legiunii Regale Britanice. Suverana, în vârstă de 95 de ani, a avut nevoie de ajutor pentru a se deplasa.

Regina Elisabeta a II-a a purtat o ținută albastră, la care a accesorizat o pălărie în aceeași nuanță, scrie Libertatea.ro. A avut o geantă neagră care s-a asortat cu pantofii, dar și cu mănușile. La ceremonia organizată la Londra cu ocazia centenarului Royal British Legion, o organizaţie care îi sprijină pe soldaţii şi veteranii din armata britanică, Regina Marii Britanii a venit însoțită de fiica sa. Prințesa Anne, în vârstă de 71 de ani, i-a oferit bastonul mamei sale când aceasta a coborât din limuzina cu care venise la evenimentul de la Westminster Abbey. Pentru a intra în biserică, Regina Elisabeta a II-a nu a folosit intrarea principală, ci a ales să intre pe una laterală, numită „Curtea poetului”, mai aproape de altar, astfel că și-a scurtat drumul. Palatul Buckingham nu a comentat această situație.

Surverana a mai fost văzută în baston, în anul 2003, când suferise o intervenție chirurgicală la genunchi. Regina Elisabeta a II-a este cel mai longeviv monarh al Marii Britanii, iar în cele peste aproape șapte decenii de domnie nu a avut mari probleme de sănătate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram