Regina Elisabeta a II-a a apărut în baston la un eveniment care a avut loc Westminster Abbey, unde avea loc marcarea centenarului Legiunii Regale Britanice. Suverana, în vârstă de 95 de ani, a avut nevoie de ajutor pentru a se deplasa.

Regina Elisabeta a II-a a purtat o ținută albastră, la care a accesorizat o pălărie în aceeași nuanță, scrie Libertatea.ro. A avut o geantă neagră care s-a asortat cu pantofii, dar și cu mănușile. La ceremonia organizată la Londra cu ocazia centenarului Royal British Legion, o organizaţie care îi sprijină pe soldaţii şi veteranii din armata britanică, Regina Marii Britanii a venit însoțită de fiica sa. Prințesa Anne, în vârstă de 71 de ani, i-a oferit bastonul mamei sale când aceasta a coborât din limuzina cu care venise la evenimentul de la Westminster Abbey. Pentru a intra în biserică, Regina Elisabeta a II-a nu a folosit intrarea principală, ci a ales să intre pe una laterală, numită „Curtea poetului”, mai aproape de altar, astfel că și-a scurtat drumul. Palatul Buckingham nu a comentat această situație.

Surverana a mai fost văzută în baston, în anul 2003, când suferise o intervenție chirurgicală la genunchi. Regina Elisabeta a II-a este cel mai longeviv monarh al Marii Britanii, iar în cele peste aproape șapte decenii de domnie nu a avut mari probleme de sănătate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!