Televiziunea de stat din Coreea de Nord a difuzat mai multe imagini în care liderul suprem Kim Jong Un se distrează în timp ce soldații sparg plăci de beton cu capul sau obiecte cu mâinile goale, spre satisfacția liderului, informează Digi24.ro.

Din imaginile video se observă cum un soldat nord-coreean sparge din săritură mai multe plăci de beton și se asigurată din spate de mai mulți camarazi de-ai săi. Un alt soldat sparge cu capul plăcile, în timp ce Kim Jong Un dă din cap satisfăcut de demonstrația acestora. Pe lângă distrugerea cărămizilor și a țiglelor, soldații au fost întinși pe cioburi de sticlă și cuie de fier, în timp ce plăci de beton erau sparte pe corpul lor.

Presa din Coreea de Nord a declarat că prin aceste demonstrașii coreenii vor să arate dușmanilor că soldații lor au „pumnii de fier pentru a proteja pacea țării”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!