/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Liderul Kim Jong Un se distrează în timp ce soldații sparg plăci de beton cu capul pentru satisfacția acestuia

missing
13 octombrie 2021, ora 18:12

Televiziunea de stat din Coreea de Nord a difuzat mai multe imagini în care liderul suprem Kim Jong Un se distrează în timp ce soldații sparg plăci de beton cu capul sau obiecte cu mâinile goale, spre satisfacția liderului, informează Digi24.ro.

Din imaginile video se observă cum un soldat nord-coreean sparge din săritură mai multe plăci de beton și se asigurată din spate de mai mulți camarazi de-ai săi. Un alt soldat sparge cu capul plăcile, în timp ce Kim Jong Un dă din cap satisfăcut de demonstrația acestora. Pe lângă distrugerea cărămizilor și a țiglelor, soldații au fost întinși pe cioburi de sticlă și cuie de fier, în timp ce plăci de beton erau sparte pe corpul lor.

Presa din Coreea de Nord a declarat că prin aceste demonstrașii coreenii vor să arate dușmanilor că soldații lor au „pumnii de fier pentru a proteja pacea țării”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram