/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Retragere cu lacrimi de la echipa națională de fotbal a Moldovei. Igor Armaș și-a anunțat plecarea de la prima reprezentativă

missing
13 octombrie 2021, ora 10:12

Unul dintre cei mai buni jucători din fotbalul moldovenesc, căpitanul naționalei, Igor Armaș, și-a anunțat retragerea de la prima reprezentativă a Republicii Moldova, imediat după meciul de aseară cu Israel, pierdut de jucătorii noștri cu scorul de 1-2. Armaș a plâns în momentul în care a făcut declarația de retragere.

Potrivit FMF, Igor Armaș se află pe locul patru în clasamentul all-time al prezențelor la națională. A îmbrăcat tricoul selecționatei de 73 de ori şi a marcat cinci goluri. Două dintre acestea au adus victoria Republicii Moldova cu rezultatul de 1-0. Ambele au fost în partide cu Andorra, în 2016 şi 2019.

Fostul căpitan al naționalei s-a născut la Căuşeni, unde a făcut și primii paşi în fotbal. În anul 2001 vine la Chişinău, la Școala Tânărului Fotbalist Zimbru, unde își începe adevărata carieră de fotbalist. Igor Armaș a îmbrăcat pentru prima dată tricoul naționalei în data de 28 mai, 2008, în amicalul de la Tiraspol cu Armenia, scor 2-2.

Suporterii moldoveni l-au desemnat în anul 2019 cel mai bun fotbalist al anului, iar Federația Moldovenească de Fotbal i-a acordat premiul „Simpatia publicului”.

În acest moment, Igor Armaș are 34 de ani și evoluează în campionatul României de fotbal, el este legitimat la echipa FC Voluntari, care ocupă locul patru în clasament, acumulând 21 de puncte după 11 etape.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram