CSM anunță concurs repetat pentru funcții de conducere în mai multe instanțe de judecată. Este vorba despre fotoliul de președinte al Judecătoriilor Cahul și Hâncești, vicepreședinte al Curții de Apel Cahul și Curții de Apel Chișinău și vicepreședinte al Judecătoriei Căușeni. 

Totodată, plenul Consiliului Superior al Magistraturii a prelungit termenul de depunere a cererilor de participare la concursurile pentru suplinirea posturilor vacante de președinte de la judecătoriile Chișinău, Criuleni, Edineț, Strășeni șivicepreședinte al judecătoriilor Chișinău (sediul Ciocana), Drochia și Edineț.

Anunțurile privind concursurile respective au fost publicate în Monitorul Oficial nr. 239-248 din 08 octombrie 2021, iar cererile de participare la concurs urmează a fi depuse în termen de 20 de zile calendaristice din ziua publicării anunțului în Monitorul Oficial al Republicii Moldova.

Aspiranții la aceste funcții vor depune, astfel, la Consiliul Superior al Magistraturii până în data de 27 octombrie 2021, inclusiv, următoarele acte:

a) cererea de participare la concurs;

b) curriculum vitae actualizat;

c) motivarea personală;

d) certificatul medical privind starea sănătății, în cazul expirării valabilității acestuia la data depunerii cererii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!