/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Concurs repetat pentru funcțiile de conducere în unele instanțe de judecată. Anunțul Consiliului Superior al Magistraturii

14 octombrie 2021, ora 11:52

CSM anunță concurs repetat pentru funcții de conducere în mai multe instanțe de judecată. Este vorba despre fotoliul de președinte al Judecătoriilor Cahul și Hâncești, vicepreședinte al Curții de Apel Cahul și Curții de Apel Chișinău și vicepreședinte al Judecătoriei Căușeni. 

Totodată, plenul Consiliului Superior al Magistraturii a prelungit termenul de depunere a cererilor de participare la concursurile pentru suplinirea posturilor vacante de președinte de la judecătoriile Chișinău, Criuleni, Edineț, Strășeni șivicepreședinte al judecătoriilor Chișinău (sediul Ciocana), Drochia și Edineț.

Anunțurile privind concursurile respective au fost publicate în Monitorul Oficial nr. 239-248 din 08 octombrie 2021, iar cererile de participare la concurs urmează a fi depuse în termen de 20 de zile calendaristice din ziua publicării anunțului în Monitorul Oficial al Republicii Moldova.

Aspiranții la aceste funcții vor depune, astfel, la Consiliul Superior al Magistraturii până în data de 27 octombrie 2021, inclusiv, următoarele acte:

a) cererea de participare la concurs;

b) curriculum vitae actualizat;

c) motivarea personală;

d) certificatul medical privind starea sănătății, în cazul expirării valabilității acestuia la data depunerii cererii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram