De Hramul Orașului puteți face o călătorie Capitalei cu troleibuzul turistic. Începând cu ora 10:00 troleibuzul va circula conforma orarului obișnuit, doar că la bordul acestuia va fi și un ghid turistic. 

Prima excursie începe la ora 10:00, iar ghidul vă va vorbi în limba română. Ruta a doua va porni la 12:00 și va fi în limba rusă. Ruta a treia pornește la ora 14:00, iar explicațiile ghidului vor fi făcut în limba engleză. Următoarea excursie începe la ora 16:00 și va fi la fel în limba română, iar ultima care pornește la ora 18:00 va fi în limba rusă.

Capacitatea de îmbarcare în troleibuzul turistic permisă este de 22 de persoane. Copii până la șapte ani, în mod obligatoriu, trebuie să fie însoțiți de un părinte.

Prețul pentru o călătorie cu troleibuzul turistic este de 30 de lei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!