/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

De Hramul Orașului puteți face o călătorie cu troleibuzul turistic. Prețul pentru o excursie este de 30 de lei

14 octombrie 2021, ora 10:13

De Hramul Orașului puteți face o călătorie Capitalei cu troleibuzul turistic. Începând cu ora 10:00 troleibuzul va circula conforma orarului obișnuit, doar că la bordul acestuia va fi și un ghid turistic. 

Prima excursie începe la ora 10:00, iar ghidul vă va vorbi în limba română. Ruta a doua va porni la 12:00 și va fi în limba rusă. Ruta a treia pornește la ora 14:00, iar explicațiile ghidului vor fi făcut în limba engleză. Următoarea excursie începe la ora 16:00 și va fi la fel în limba română, iar ultima care pornește la ora 18:00 va fi în limba rusă.

Capacitatea de îmbarcare în troleibuzul turistic permisă este de 22 de persoane. Copii până la șapte ani, în mod obligatoriu, trebuie să fie însoțiți de un părinte.

Prețul pentru o călătorie cu troleibuzul turistic este de 30 de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram