Deputații din Parlamentul de la Chișinău continuă să rămână codași la vaccinare. Pe parcursul ultimei săptămâni, și-au administrat serul anti COVID doi legislatori, astfel că acum 86 sunt imunizați, față de 84, câți era acum o săptămână. Datele au fost prezentate în debutul ședinței de astăzi a Legislativului, de către spicherul Igor Grosu. 

„Vești nu prea bune. De data trecută, când am avut 84 de de vaccinați, azi avem abia 86, tocmai doi pe săptămână”, a spus președintele Parlamentului.

Potrivit lui Igor Grosu, cei mai mulți deputați neimunizați sunt de la Blocul Comuniștilor și Socialiștilor.

„La PAS sunt vaccinați 60, unul a prezentat certificat la anticorpi, iar unul nu e vaccinat. La dumneavoastră (n.ro. BCS), aveți patru certificate la anticorpi și unul negativ la coronavirus și patru niciun document nu au precizat”, a menționat spicherul Legislativului.

Igor Grosu a mai spus că trei din cei șase deputați ai fracțiunii „Șor” nu sunt vaccinați anti COVID și doar unul a prezentat săptămâna trecută un certificat care demonstrează prezența anticorpilor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!