/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Dezvăluiri exclusive la NEREDACTAT. Interpretul Ion Paladi a mărturisit câți fini de botez are

missing
14 octombrie 2021, ora 13:20

Îndrăgitul cântăreț de muzică populară, Ion Paladi, invitat în cadrul emisiunii NEREDACTAT, a povestit mai multe detalii necunoscute până acum din viața sa personală și profesională. Acesta a relatat cum și-a petrecut copilăria, ce relație are cu părinții și câți copii își mai dorește.

Totodată, Ion Paladi s-a lăudat că este bogat la capitolul fini de botez. La întrebarea câți copii a reușit să boteze până în acest moment, Ion a declarat că: „Nu mai știu. Am vreo 50 sau 70. Am și în România botezați.” Acest răspuns a fost primit cu aplauze și admirație de către publicul din studioul NEREDACTAT.

Cântărețul a mai menționat că are o plăcere și o satisfacție personală că are atâția fini de botez și îi place mult să meargă la biserică, împreuna cu soția sa, pentru a participa la aceste ceremonii.

Pentru a afla alte secrete interesante despre Ion Paladi, urmărește ediția cu participarea acestuia aici. Această emisiune este produsă cu suportul Ambasadei SUA în Moldova și IREX Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram