Îndrăgitul cântăreț de muzică populară, Ion Paladi, invitat în cadrul emisiunii NEREDACTAT, a povestit mai multe detalii necunoscute până acum din viața sa personală și profesională. Acesta a relatat cum și-a petrecut copilăria, ce relație are cu părinții și câți copii își mai dorește.

Totodată, Ion Paladi s-a lăudat că este bogat la capitolul fini de botez. La întrebarea câți copii a reușit să boteze până în acest moment, Ion a declarat că: „Nu mai știu. Am vreo 50 sau 70. Am și în România botezați.” Acest răspuns a fost primit cu aplauze și admirație de către publicul din studioul NEREDACTAT.

Cântărețul a mai menționat că are o plăcere și o satisfacție personală că are atâția fini de botez și îi place mult să meargă la biserică, împreuna cu soția sa, pentru a participa la aceste ceremonii.

Pentru a afla alte secrete interesante despre Ion Paladi, urmărește ediția cu participarea acestuia aici. Această emisiune este produsă cu suportul Ambasadei SUA în Moldova și IREX Moldova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!