Scorpionii au de rezolvat probleme în legătură cu casa și familia, care nu mai pot fi amânate și nici ocolite. Ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte, vedeți mai jos. 

Horoscop Berbec – 14 octombrie 2021: Poate că nu vor fi toate așa cum le dorești tu, dar dacă vei fi suficient de atent și de binevoitor, vei vedea și că anumite situații evoluează spre bine, inclusiv cele care te interesează în mod deosebit.

Horoscop Taur – 14 octombrie 2021: Este bine să îți păstrezi calmul și să îți controlezi nivelul de stres, ca să poți evalua corect problemele cu care te confrunți. Există o doză de exagerare a părții negative a lucrurilor, care nu aduce nimic bun.

Horoscop Gemeni – 14 octombrie 2021: Sunt multe de făcut, la fel de multe de clarificat, dar nu ai nici timpul, nici dispoziția necesară să te așezi, să stai mai mult pe gânduri. Un prieten bun este neprețuit în astfel de momente.

Horoscop Rac – 14 octombrie 2021: Ar fi de dorit să îți ții sub control afinitatea pentru veștile rele sau pesimiste, ca să nu aluneci prea mult spre descurajare. Acum ai nevoie de voința simplă de a merge mai departe, în ciuda problemelor.

Horoscop Leu – 14 octombrie 2021: Este o zi care poate deschide anumite uși la care ai bătut, poate, de prea multe ori. Este posibil să fi renunțat între timp la acele proiecte, dar nu e prea târziu să le reevaluezi.

Horoscop Fecioară – 14 octombrie 2021: Poate ar fi mai bine să lași deoparte, pentru moment, orice preocupare care te stresează peste măsură. După un moment de detașare reală, vei vedea totul cu alți ochi.

Horoscop Balanță – 14 octombrie 2021: E totul prea complicat, acum, în relațiile sentimentale, ca să poți trage concluzii clare. Mai bine faci un exercițiu sănătos de răbdare și lași concluziile pentru alte zile, mai senine.

Horoscop Scorpion – 14 octombrie 2021: Ai de rezolvat probleme cu adevărat importante în legătură cu casa și familia. Nu mai pot fi amânate și nici ocolite. Ar fi bine să le abordezi direct, dar respectând drepturile celor implicați.

Horoscop Săgetător – 14 octombrie 2021: Poți primi o lecție de echilibru, indirectă, de la o persoană mai în vârstă sau mai experimentată decât tine, într-o problemă în care ești începător.

Horoscop Capricorn – 14 octombrie 2021: Încep să se deblocheze anumite soluții pentru problemele financiare, dar nu oricum. E nevoie de o strategie inteligentă, de un efort continuu de concentrare și de respect față de toți cei implicați.

Horoscop Vărsător – 14 octombrie 2021: Este o zi care ți se potrivește, dar nu te încurajează în sensul cel mai bun posibil pentru tine. Ai nevoie de liniște și de o foarte bună organizare interioară, ca să poți rezolva câte ceva.

Horoscop Pești – 14 octombrie 2021: E cam multă agitație în jur, ca să te poți concentra foarte bine pe probleme importante, așa cum îți dorești. Poți obține câteva momente de liniște, pe care să le folosești așa cum vrei, dar trebuie să faci un efort.

Sursa: Libertatea.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!