De Hramul municipiului Chișinău, dar și al altor 167 de localități din 35 de raioane, reprezentanții IGP se vor deplasa pe întreg teritoriul țării pentru a efectua razii. Oamenii legii vor continua campania „Tulburel”, pentru a depista șoferii în stare de ebrietate sau care au depășit limita de viteză.

În acest context, polițiștii îndeamnă cetățenii să fie responsabili, să nu urce beți la volan și să respecte limita de viteză. Pietonilor li se recomandă să traverseze strada doar la trecerile pietonale, iar la cele dirijate de semafor, doar la culoarea verde. Păstrați liniștea și nu consumați alcool în locurile publice. Evitați conflictele și aveți grijă de copii și bunurile personale.

Pentru că printre cele mai ignorate abateri este și nerespectarea măsurilor epidemiologice, reprezentanții Inspectoratului de Poliție, recomandă respectarea măsurilor de protecție împotriva COVID-19, a regimului de autoizolare, a distanței fizice dintre persoane și evitarea locurilor aglomerate.

În cazul în care vă aflați în pericol apelați numărul de urgență 112 sau la cel mai apropiat echipaj al poliției.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!