/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Hram în 167 de localități din țară! Inspectoratul General al Poliției va face azi razii pe trasee

missing
14 octombrie 2021, ora 11:07

De Hramul municipiului Chișinău, dar și al altor 167 de localități din 35 de raioane, reprezentanții IGP se vor deplasa pe întreg teritoriul țării pentru a efectua razii. Oamenii legii vor continua campania „Tulburel”, pentru a depista șoferii în stare de ebrietate sau care au depășit limita de viteză.

În acest context, polițiștii îndeamnă cetățenii să fie responsabili, să nu urce beți la volan și să respecte limita de viteză. Pietonilor li se recomandă să traverseze strada doar la trecerile pietonale, iar la cele dirijate de semafor, doar la culoarea verde. Păstrați liniștea și nu consumați alcool în locurile publice. Evitați conflictele și aveți grijă de copii și bunurile personale.

Pentru că printre cele mai ignorate abateri este și nerespectarea măsurilor epidemiologice, reprezentanții Inspectoratului de Poliție, recomandă respectarea măsurilor de protecție împotriva COVID-19, a regimului de autoizolare, a distanței fizice dintre persoane și evitarea locurilor aglomerate.

În cazul în care vă aflați în pericol apelați numărul de urgență 112 sau la cel mai apropiat echipaj al poliției.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram