/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/VIDEO LIVE/ Ședința Parlamentului din 14 octombrie. BCS înaintează o moțiune simplă privind activitatea Min. Justiției

missing
14 octombrie 2021, ora 11:00

Deputații din Parlament s-au întrunit astăzi în ședință. Pe agendă sunt 16 subiecte.

UPDATE 11.22: Vasile Bolea, deputat BCS: Înaintăm o moțiune simpla asupra activității Ministerului Justiției.

„PAS au făcut tot posibilul să subjuge justiția”, spune Bolea. „Domnule ministru, ați înșelat așteptările…”

„Au trecut mai bine de două luni de când ministrul Litvinenco este în funcție și nu vedem nicio inițiativă generată de minister. Vremurile bune au ocolit R. Moldova”.

UPDATE: BCS solicită audierea miniștrilor Agriculturii și Economiei „cu privire la lipsa acțiunilor întreprinse de ministere cu privire la susținerea producătorilor locali. Propunerea a luat doar 34 de voturi.

Deputatul BCS, Oleg Reidman a cerut audierea în Legislativ a ministrului Infrastructurii, Andrei Spânu, pe subiectul aprovizionării țării cu gaz natural. Propunerea nu a întrunit numărul necesar de voturi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram