/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Vladimir Voronin se plânge coraportorilor APCE că propunerile opoziției nu sunt susținute de majoritatea parlamentară

missing
14 octombrie 2021, ora 15:14

Președintele Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin le-a atras atenția Coraportorilor Comisiei de Monitorizare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei asupra faptului că propunerile înaintate în plenul Parlamentului de către opoziție – nu sunt susținute de către majoritate.

„Spre atenția coraportorilor APCE. Stimați coraportori,  în așa fel și întotdeauna la fiecare ședință nici o propunere, nici un proiect de lege din partea opoziției nu se susține de majoritatea parlamentară. Dacă mai aveți ceva de controlat în Moldova – umblați și controlați, dar eu cred că asta este destul ca să înțelegeți ce se întâmplă în Parlamentul din republica Moldova”, a menționat Voronin.

Nemulțumirea deputatului BCS vine după ce astăzi propunerile opoziției privind audierea prim-ministrului Republicii Moldova, Natalia Gavriliță, dar și a ministrului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale nu au adunat numărul necesar de voturi.

Poziția lui Vladimir Voronin a fost susținută și de deputata PP „Șor”, Marina Tauber, care a susținut un discurs în engleză în fața coraportorilor APCE, prezenți în sala de ședințe.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram