Președintele Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin le-a atras atenția Coraportorilor Comisiei de Monitorizare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei asupra faptului că propunerile înaintate în plenul Parlamentului de către opoziție – nu sunt susținute de către majoritate.

„Spre atenția coraportorilor APCE. Stimați coraportori,  în așa fel și întotdeauna la fiecare ședință nici o propunere, nici un proiect de lege din partea opoziției nu se susține de majoritatea parlamentară. Dacă mai aveți ceva de controlat în Moldova – umblați și controlați, dar eu cred că asta este destul ca să înțelegeți ce se întâmplă în Parlamentul din republica Moldova”, a menționat Voronin.

Nemulțumirea deputatului BCS vine după ce astăzi propunerile opoziției privind audierea prim-ministrului Republicii Moldova, Natalia Gavriliță, dar și a ministrului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale nu au adunat numărul necesar de voturi.

Poziția lui Vladimir Voronin a fost susținută și de deputata PP „Șor”, Marina Tauber, care a susținut un discurs în engleză în fața coraportorilor APCE, prezenți în sala de ședințe.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!