Nici ședința de astăzi a Parlamentului nu s-a lăsat fără replici tăioase între deputați. Vladimir Voronin, de la Blocul Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) l-a îndemnat pe ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu să „dea nasul jos” și „să se apuce de lucru” după ce ultimul a spus în plenul Legislativului că problema resurselor energetice a fost întotdeauna un subiect politizat. 

„Resursele energetice, dragul meu, au fost și o să fie mereu elemente politice. Voi să fiți mai atenți când vă implicați în aventuri legate cu „Krîmskaia Platforma”, cu alte chestii.  De aceea, matale nu ți-a deschis ușa nici Miler, nu că altcineva. Să dai nasul în jos și să te apuci de lucru”, a spus Vladimir Voronin.

Replica lui Andrei Spînu nu a întârziat să apară.

„Indiferent cine v-a deschis ușa, dumneavoastră ați adus țara unde ați adus-o. Generația mea răspunde și acuma trebuie să scoată toată mizeria făcută. Moldova va avea gaze și nu trebuie să speculați”, i-a răspuns ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale deputatului BCS.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!