/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/VIDEO/ Voronin, către Spînu: „Matale nu ți-a deschis ușa nici Miller. Să dai nasul în jos și să te apuci de lucru”

missing
14 octombrie 2021, ora 16:05

Nici ședința de astăzi a Parlamentului nu s-a lăsat fără replici tăioase între deputați. Vladimir Voronin, de la Blocul Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) l-a îndemnat pe ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu să „dea nasul jos” și „să se apuce de lucru” după ce ultimul a spus în plenul Legislativului că problema resurselor energetice a fost întotdeauna un subiect politizat. 

„Resursele energetice, dragul meu, au fost și o să fie mereu elemente politice. Voi să fiți mai atenți când vă implicați în aventuri legate cu „Krîmskaia Platforma”, cu alte chestii.  De aceea, matale nu ți-a deschis ușa nici Miler, nu că altcineva. Să dai nasul în jos și să te apuci de lucru”, a spus Vladimir Voronin.

Replica lui Andrei Spînu nu a întârziat să apară.

„Indiferent cine v-a deschis ușa, dumneavoastră ați adus țara unde ați adus-o. Generația mea răspunde și acuma trebuie să scoată toată mizeria făcută. Moldova va avea gaze și nu trebuie să speculați”, i-a răspuns ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale deputatului BCS.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram