/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Consiliul Superior al Procurorilor a desemnat noi șefi interimari la PCCOCS și PA

missing
15 octombrie 2021, ora 17:41

Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) a desemnat în cadrul ședinței de astăzi, 15 octombrie, șefi interimari la Procuratura Anticorupție (PA) și la Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS).

Astfel, membrii Consiliului au aprobat ordinele procurorului general interimar Dumitru Robu, privind dispunerea interimatelor funcțiilor de procurori-șefi și adjuncți ai procurorilor șefi în cadrul PA și PCCOCS:

  • Elena Cazacov, procuror-șef interimar al PA;
  • Sergiu Russu, procuror-șef interimar al PCCOCS;
  • Ion Munteanu, adjunct interimar al procurorului șef Anticorupție;
  • Vladislav Bobrov, adjunct interimar al procurorului șef al PCCOCS.

Amintim că în data de 13 octombrie, șeful PCCOCS, Ion Caracuian a depus cererea de demisie, invocând motive personale. Totodată, săptămâna trecută, Adrian Bordianu a fost eliberat din funcția de șef interimar al Procuraturii Anticorupție.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram