Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) a desemnat în cadrul ședinței de astăzi, 15 octombrie, șefi interimari la Procuratura Anticorupție (PA) și la Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS).

Astfel, membrii Consiliului au aprobat ordinele procurorului general interimar Dumitru Robu, privind dispunerea interimatelor funcțiilor de procurori-șefi și adjuncți ai procurorilor șefi în cadrul PA și PCCOCS:

  • Elena Cazacov, procuror-șef interimar al PA;
  • Sergiu Russu, procuror-șef interimar al PCCOCS;
  • Ion Munteanu, adjunct interimar al procurorului șef Anticorupție;
  • Vladislav Bobrov, adjunct interimar al procurorului șef al PCCOCS.

Amintim că în data de 13 octombrie, șeful PCCOCS, Ion Caracuian a depus cererea de demisie, invocând motive personale. Totodată, săptămâna trecută, Adrian Bordianu a fost eliberat din funcția de șef interimar al Procuraturii Anticorupție.

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!