/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/HOROSCOP/ Capricornii sunt foarte motivați. Gemenii au multă energie

missing
15 octombrie 2021, ora 08:53

Capricornii sunt foarte motivați, dar și nesigur de soarta anumitor demersuri. Gemenii au multă energie, dar este esențial cum anume vor alege să o folosească.

Horoscop Berbec – 15 octombrie 2021: Este o zi care te invită să domolești, atât cât se poate, dorința de a fi prezent în toate și de a face totul așa cum crezi de cuviință. Și ceilalți vor dori cam același lucru, deci pot ieși scântei.

Horoscop Taur – 15 octombrie 2021: Este important să-ți ții sub control dorințele cele mai intense, chiar dacă vezi că ești aproape de împlinirea lor. Să te lași în voia lor ar însemna să te agiți inutil.

Horoscop Gemeni – 15 octombrie 2021: Ai multă energie, dar este esențial cum anume vei alege să o folosești. Să începi și mai multe proiecte nu este o alegere bună din cauza risipei de resurse la care vei ajunge, inevitabil.

Horoscop Rac – 15 octombrie 2021: S-ar putea să te simți luat pe sus de evenimente care nu sunt spectaculoase, dar impun un alt ritm, mai alert. Vei reuși să te adaptezi, dacă vei alege gândurile mai senine, mai optimiste.

Horoscop Leu – 15 octombrie 2021: Pot să apară noi probleme, derivate din cele nerezolvate, cum ar fi solicitări care vin de la cei din anturajul apropiat, care te vor pune în încurcătură. E nevoie de răbdare, dar și de multă bunăvoință.

Horoscop Fecioară – 15 octombrie 2021: Este o zi care vine cu șansa unei realizări, de exemplu rezolvarea unei probleme legate de muncă sau de starea ta de sănătate, pe baza unei idei mai puțin obișnuite.

Horoscop Balanță – 15 octombrie 2021: Contează mult dispoziția pe care vei reuși să o modelezi și pentru tine și pentru cei din imediata ta apropiere. O dispoziție generoasă va atrage reacții pe măsură.

Horoscop Scorpion – 15 octombrie 2021: Din familie vin bucurii, satisfacții, dar tot de acolo vin și limitările, complicațiile și chiar supărările. E nevoie de o atitudine matură pentru a crea o atmosferă de bună înțelegere.

Horoscop Săgetător – 15 octombrie 2021: Simți nevoia să te extinzi, să te exprimi mai mult, pe toate planurile, dar în special către abilitățile practice pe care nu le-ai avut niciodată, dar ți le-ai dorit.

Horoscop Capricorn – 15 octombrie 2021: Ești foarte motivat, dar și nesigur de soarta anumitor demersuri, ceea ce poate duce la agitație interioară care nu va face decât să-ți consume din resurse.

Horoscop Vărsător – 15 octombrie 2021: De la tine vor porni impulsurile pozitive, cele care invită la dialog și cooperare. Dar tot de la tine pot porni și cele războinice, care provoacă dezbinare în grupul de apartenență.

Horoscop Pești – 15 octombrie 2021: Intuiția funcționează foarte bine, dar este posibil să nu te mai bazezi la fel de mult pe ceea ce-ți șoptește pentru că dorințele intense vor prelua controlul asupra voinței tale.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram