/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Președinta Maia Sandu a avut o întrevedere cu membrii Grupului PPE din partea României. Bucureștiul a reiterat sprijinul pentru R. Moldova

missing
15 octombrie 2021, ora 12:40

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, i-a primit astăzi, 15 octombrie, pe membrii Grupului Partidului Popular European (PPE) din partea României, condus de eurodeputatul Ioan-Rareș Bogdan. Discuția s-a focusat pe situația curentă din Republica Moldova, pe cooperarea cu instituțiile Uniunii Europene și cu țările membre, și pe interesul de a realiza mai multe inițiative comune cu România.

Șefa statului le-a mulțumit deputaților europeni pentru sprijinul pe care îl oferă țării noastre.

Membrii PPE din partea României au reconfirmat, la rândul lor, că Bucureștiul va rămâne susținătorul fidel al Republicii Moldova în realizarea agendei europene și a proiectelor de dezvoltare a țării, întru binele cetățenilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram