Șase tineri, locuitori ai raionului Râșcani, sunt cercetați penal pentru că furau componente ale căii ferate de pe teritoriul raionului Glodeni.

Acțiunile suspecților au fost investigate de către polițiști pe parcursul a trei luni. Astfel, în urma perchezițiilor efectuate la domiciliul acestora au fost identificate și ridicate mai multe bucăți de cale ferată, dar și instrumente cu care acestea erau dezasamblate.

Presupusul organizator care conducea grupul infracțional a fost arestat pentru 15 zile, iar ceilalți membri sunt cercetați penal în stare de libertate.

Conform legii penale, comiterea unei asemenea infracțiuni se pedepsește cu închisoare de până la patru ani în unele cazuri și cu amendă de până la 67 de mii de lei.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!