/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Ştiai asta? Volanul din BMW M4 GT3 poate fi scos şi folosit în simulatoare de curse

missing
15 octombrie 2021, ora 11:02

BMW M Motorsport și producătorul hardware Fanatec au creat o premieră mondială odată cu dezvoltarea în comun a volanului pentru noul BMW M4 GT3, care unește cursele din lumea reală și cele virtuale într-un mod fără precedent.

Documentarul “Fusion: Motorsport meets SIM racing” descrie în detaliu munca de pionierat în dezvoltarea volanului, care funcționează perfect atât în mașinile de curse, cât și în simulatoare, de la prima idee privită cu scepticism, prin întâlnirile inițiale și diverse faze de construcție, până la testare. Poţi urmări imaginile în articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram