Eveniment aniversar la revista „RED by Rodica Ciorănică”. Cu ocazia celor trei ani de activitate, prietenii și susținătorii publicației s-au adunat aseară, într-un local din capitală, unde au petrece o seară frumoasă, într-o atmosferă relaxantă, cu lume bună și muzică live.

„Trei ani foarte plini, foarte frumoși, culminează cu emisiunea „Neredactat”, care este la voi, pe TV8, și vreau să mulțumesc foarte mult TV8 pentru că sunt cei care ne difuzează emisiunea și sunt partenerii noștri în acest minunat proiect.”

Tânără și nonconformistă, revista „RED by Rodica Ciorănică” ține pasul cu tot ceea ce înseamnă modernizare, actualitate și exclusivitate.

„E foarte ușor să lansezi o idee frumoasă, să pornești un proiect frumos și este foarte greu să-i asiguri continuitate. Noi ne menținem pentru că ne diversificăm produsul, încercăm să fim și pe online foarte buni, încercăm să fim și pe televiziune, alături de voi, și prin asta ne menținem, deși înseamnă un efort colosal, dar suntem azi aici și ne bucurăm.”

Paginile revistei scot în evidență istorii de viață inedite, povești captivante, oameni momentului și oamenii zilei de ieri, care știu să inspire.

Încercăm să avem de fiecare dată un om pe care noi îl numim „RED collection”, un om de colecție.”

Dornici de astfel de petreceri, invitații, majoritatea fanii revistei, s-au arătat încântați de atmosfera de la petrecere și de subiectele curioase ale noii ediții, prezentate în exclusivitate la eveniment.

„Ne bucurăm mult să fim la acest eveniment. Mi se pare ceva diferit față de celelalte reviste pe care le văd, de asta-mi place foarte mult Rodica cum lucrează. Ceva cu mult stil, foarte profi.”

„Suntem și într-o zi de sărbătoare și eu încerc să nu ratez întâlniri din astea plăcute cu colegii, cu prietenii de scenă. Chiar sunt într-o dispoziție foarte bună.”

„Petrec aici cu multă lume pe care o cunosc, vreau s-o felicit pe Rodica pentru cugetul pe care-l are, pentru puterea de a merge întotdeauna înainte foarte frumos, pentru pozitivismul ei și pentru frumusețea pe care știe s-o aranjeze în jurul ei și în tot ce face.”

„Mulți, mulți ani înainte, iar Rodicăi putere!”

Atmosfera incendiară a fost încinsă de un band, care a cântat LIVE, dar și interpretul Pavel Stratan. Totodată, s-au respectat restricțiile antipandemice. La intrare, cei care intrau la eveniment au prezentat un certificat de vaccinare sau un test negativ la covid.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!