În ultimele 24 de ore, 12 șoferi au fost depistați beți de către oamenii legii. Dintre aceștia, 11 erau în stare de ebrietate avansată, iar unul dintre ei s-a ales cu dosar contravențional.

Astfel, aceștia au fost înlăturați de la conducere automobilelor pentru a nu produce tragedii în trafic.

Unul din cazuri a avut loc ieri seara, 14 octombrie, în comuna Dobrogea. Șoferul, originar din aceeași localitate, a fost oprit de către inspectori pentru verificare. Acesta le-a comunicat oamenilor legii că s-a pornit la bar.

Potrivit informațiilor, bărbatul a fost testat alcoolscopic și avea o concentrație de alcool de 0,90 mg/l în aerul expirat. Mijlocul de transport a fost transmis către parcarea specială, iar pe numele conducătorului auto a fost pornit un dosar penal.

Amintim că pe parcursul lunii octombrie se desfășoară operațiunea „Tulburel”, care are drept scop depistarea și documentarea conducătorilor care se urcă în stare de ebrietate la volan.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!