/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/VIDEO/ S-a pornit la bar cu mașina, chiar dacă avea o concentrație de alcool de 0,90 mg/l în aerul expirat. 12 șoferi, depistați în stare de ebrietate în ultimele 24 de ore

missing
15 octombrie 2021, ora 13:58

În ultimele 24 de ore, 12 șoferi au fost depistați beți de către oamenii legii. Dintre aceștia, 11 erau în stare de ebrietate avansată, iar unul dintre ei s-a ales cu dosar contravențional.

Astfel, aceștia au fost înlăturați de la conducere automobilelor pentru a nu produce tragedii în trafic.

Unul din cazuri a avut loc ieri seara, 14 octombrie, în comuna Dobrogea. Șoferul, originar din aceeași localitate, a fost oprit de către inspectori pentru verificare. Acesta le-a comunicat oamenilor legii că s-a pornit la bar.

Potrivit informațiilor, bărbatul a fost testat alcoolscopic și avea o concentrație de alcool de 0,90 mg/l în aerul expirat. Mijlocul de transport a fost transmis către parcarea specială, iar pe numele conducătorului auto a fost pornit un dosar penal.

Amintim că pe parcursul lunii octombrie se desfășoară operațiunea „Tulburel”, care are drept scop depistarea și documentarea conducătorilor care se urcă în stare de ebrietate la volan.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram