Băieții din trupa Akord au pregătit o nouă surprinză pentru fani. Igor Sîrbu și Eduard Malareu au lansat „Joc moldovenesc”, o melodie dinamică, prin care și-au propus să valorifice cultura, dansul și tradițiile de acasă. Piesa este însoțită și de un videoclip spectaculos. 

„Am iubit și mai iubesc o fată, care tare se vrea măritată” – acesta este laitmotivul refrenului din noua piesă a băieților din trupa AKORD. Compoziția „Joc Moldovenesc” a fost lansată recent pe rețelele sociale și este însoțită de un clip dinamic și spectaculos, bogat în scene autohtone inedite. Filmările evidențiază locurile pitorești ale Moldovei unde, băieții din AKORD, împreună cu o suită de fete frumoase și dansatori – acrobați, se prind în iureșul dansului moldovenesc”, se menționează pe pagina oficială de Facebook Akord.

Versurile aceste melodii au fost scris de Iurie Bădicu, Igor Sîrbu și Eduard Malareu. Orchestrația aparține lui Radu Duminică.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!