Un moldovean a fost reținut în timp ce traversa clandesdin frontiera moldo-ucraineană. Acesta a declarat că se întorcea de la o întâlnire cu niște prieteni, care a avut loc în regiunea Odesa. Incidentul a avut loc în această noapte.

Potrivit informațiilor, oamenii legii au remarcat prezența bărbatului în vârstă de 32 de ani cu ajutorul camerelor de supraveghere instalate pe turnurile de observare.

La scurt timp, suspectul, originar din raionul Căușeni, a fost identificat și escortat la sectorul de poliție pentru audieri. Acesta a declarat că și-a uitat pașaportul și a hotărât să traverseze ilegal frontiera.

Totuși, baza de date a Poliției de Frontieră nu a înregistrat vreo ieșire din țară în data menționată de bărbat.

„În repercursiunea evenimentului, tânărul este pasibil de cercetare și amendă penală conform art. 362 al. (1) al Codului Penal al Republicii Moldova care prevede o amendă în mărime de pînă la 750 unităţi convenţionale sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 150 la 200 de ore, sau închisoare de pînă la 2 ani”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!