/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

A încercat să treacă ilegal vama. Un bărbat din Căușeni, reținut de angajații Poliției de Frontieră

missing
16 octombrie 2021, ora 14:44

Un moldovean a fost reținut în timp ce traversa clandesdin frontiera moldo-ucraineană. Acesta a declarat că se întorcea de la o întâlnire cu niște prieteni, care a avut loc în regiunea Odesa. Incidentul a avut loc în această noapte.

Potrivit informațiilor, oamenii legii au remarcat prezența bărbatului în vârstă de 32 de ani cu ajutorul camerelor de supraveghere instalate pe turnurile de observare.

La scurt timp, suspectul, originar din raionul Căușeni, a fost identificat și escortat la sectorul de poliție pentru audieri. Acesta a declarat că și-a uitat pașaportul și a hotărât să traverseze ilegal frontiera.

Totuși, baza de date a Poliției de Frontieră nu a înregistrat vreo ieșire din țară în data menționată de bărbat.

„În repercursiunea evenimentului, tânărul este pasibil de cercetare și amendă penală conform art. 362 al. (1) al Codului Penal al Republicii Moldova care prevede o amendă în mărime de pînă la 750 unităţi convenţionale sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 150 la 200 de ore, sau închisoare de pînă la 2 ani”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram