Situația curentă din Republica Moldova, procesele demarate după alegerile parlamentare din iulie, reforma justiției, dar și evoluția crizei pandemice sunt principalele subiecte abordate în cadrul discuției online pe care Președinta Maia Sandu a avut-o, vineri, 15 octombrie, cu Ambasadorii acreditați în țara noastră.

Șefa statului le-a vorbit diplomaților despre cele mai importante probleme aflate pe agenda guvernării, despre provocările momentului și prioritățile pe termen scurt și mediu.

De asemenea, ea a răspuns la întrebările adresate de către reprezentanții misiunilor diplomatice, mulți dintre care sunt la început de mandat în Republica Moldova.

Discuțiile online cu Ambasadorii acreditați în Republica Moldova, inclusiv cei care au reședința în alte capitale, este o practică lansată de Președintele Maia Sandu în anul curent.

Președinția susține că ele permit informarea din prima sursă privind situația la zi din țară, dar și abordarea directă a subiectelor de cooperare bilaterală.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!