/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Unde vor fi amplasate cele două puncte mobile de vaccinare în acest weekend

missing
16 octombrie 2021, ora 09:21

Primăria municipiului Chișinău informează că pe 16-17 octombrie, în intervalul orelor 10:00-18:00, cele două puncte de vaccinare mobile se vor afla în următoarele locații: troleibuzul va fi în sectorul Botanica, bd. Cuza Vodă, adiacent magazin „Green Hills” (sâmbătă) și în sectorul Ciocana, bd. Mircea cel Bătrân, 32/ Centrul Comercial „Kaufland” (duminică). Autobuzul se va afla în acest weekend pe strada Armenească, parcarea de la intrarea în Piața Centrală.

Cetățenii au posibilitatea de a se imuniza la cele două puncte de vaccinare mobile până la sfârșitul lunii octombrie.

Oamenii pot identifica ușor unitățile, după inscripțiile pe partea exterioară a acestora, în susţinerea Campaniei de vaccinare antiCOVID-19.

În Republica Moldova, de la începutul campaniei de vaccinare anti COVID-19, s-au administrat peste 1.450.000 doze de ser. Numărul celor vaccinați cu ambele doze a depășit 820 mii de persoane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram