/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Va fi reabilitat scuarul din strada Nicolae Titulescu, sectorul Botanica

missing
16 octombrie 2021, ora 11:19

Scuarul din strada Nicolae Titulescu va fi reabilitat. Este un proiect inițiat în urma colaborării și Acordului de cooperare semnat între sectorul Botanica al municipiului Chişinău şi Județul Buzău, România. Un anunț în acest sens a fost făcut de edilul Capitalei, Ion Ceban.

„În vara acestui an, a fost aprobată decizia de cofinanțare din partea Consiliului Județean Buzău a proiectului de amenajare și modernizare a scuarului din str. Nicolae Titulescu din Chișinău”, a scris Ceban pe Facebook.

La etapa actuală se lucrează la demontarea bordurilor și a asfaltului vechi. Totodată, urmează crearea aleilor pietonale, instalarea sistemului de iluminat nocturn şi a sistemului de irigare. Ulterior, va fi amplasat şi mobilierul urban.

Potrivit edilului Capitalei, va fi reabilitat și havuzul din scuar, iar în acest moment, subterana din preajma zonei verzi este în proces de reabilitare.

Sursa foto: Facebook/Iv Ceban

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram