Scuarul din strada Nicolae Titulescu va fi reabilitat. Este un proiect inițiat în urma colaborării și Acordului de cooperare semnat între sectorul Botanica al municipiului Chişinău şi Județul Buzău, România. Un anunț în acest sens a fost făcut de edilul Capitalei, Ion Ceban.

„În vara acestui an, a fost aprobată decizia de cofinanțare din partea Consiliului Județean Buzău a proiectului de amenajare și modernizare a scuarului din str. Nicolae Titulescu din Chișinău”, a scris Ceban pe Facebook.

La etapa actuală se lucrează la demontarea bordurilor și a asfaltului vechi. Totodată, urmează crearea aleilor pietonale, instalarea sistemului de iluminat nocturn şi a sistemului de irigare. Ulterior, va fi amplasat şi mobilierul urban.

Potrivit edilului Capitalei, va fi reabilitat și havuzul din scuar, iar în acest moment, subterana din preajma zonei verzi este în proces de reabilitare.

Sursa foto: Facebook/Iv Ceban

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!