După prezența Alei Menșicov, încă o actriță cu o poveste impresionantă este invitata Rodicăi Ciorănică. Ninela Caranfil, deținătoarea titlului „Artistă a poporului”, reprezintă o personalitate extrem  de cunoscută în lumea teatrului și a filmului. Femeia face parte din trupa Teatrului Național „Mihai Eminescu” din 1969, unul dintre cele mai mari de la noi.

În cariera sa, artista a jucat peste 20 de roluri, unul mai diferit decât altul. Pe lângă teatru, actrița este pasionată și de scris, fiind autoarea cărții „Tăcerea de până la cuvânt”. Deși spectatorii o văd des pe scenă, îi cunosc rolurile și îi admiră talentul, femeia are o mulțime de secrete pe care le ascunde după „cortină”.

În ediția din această duminică, Rodica Ciorănică va fi cea care va scoate la iveală gândurile, trăirile și tainele Ninelei Caranfil. Fii cu ochii pe TV8 duminică, 17 octombrie, ora 21:00.

Această emisiune este produsă cu suportul Ambasadei SUA în Moldova și IREX Moldova

.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!