/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Dezvăluiri secrete, la NEREDACTAT. Cine e artista pe care am descoperit-o altfel?

missing
17 octombrie 2021, ora 09:35

 După prezența Alei Menșicov, încă o actriță cu o poveste impresionantă este invitata Rodicăi Ciorănică. Ninela Caranfil, deținătoarea titlului „Artistă a poporului”, reprezintă o personalitate extrem  de cunoscută în lumea teatrului și a filmului. Femeia face parte din trupa Teatrului Național „Mihai Eminescu” din 1969, unul dintre cele mai mari de la noi.

În cariera sa, artista a jucat peste 20 de roluri, unul mai diferit decât altul. Pe lângă teatru, actrița este pasionată și de scris, fiind autoarea cărții „Tăcerea de până la cuvânt”. Deși spectatorii o văd des pe scenă, îi cunosc rolurile și îi admiră talentul, femeia are o mulțime de secrete pe care le ascunde după „cortină”.

În ediția din această duminică, Rodica Ciorănică va fi cea care va scoate la iveală gândurile, trăirile și tainele Ninelei Caranfil. Fii cu ochii pe TV8 duminică, 17 octombrie, ora 21:00.

Această emisiune este produsă cu suportul Ambasadei SUA în Moldova și IREX Moldova

.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram