/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Alexandr Nesterovschi și Nicolai Grigorișin, candidați la funcția de primar de Bălți, au depus actele la CEC

missing
18 octombrie 2021, ora 13:04

Încă doi candidați pentru funcția de primar la Bălți și-au depus actele la Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale. Este vorba despre Alexandr Nesterovschi, candidatul Blocului Comuniștilor și Socialiștior, și Nicolai Grigorișin, care își propune să concureze independent, transmite IPN.

Alexandr Nesterovchi și-a depus actele pentru noua funcție duminică, 18 octombrie, iar Nicolai Grigorișin vineri, 15 actombrie a declarat secretara CECE Bălți, Viorica Cemîrtan.

Până în prezent, la CECE Bălți au fost înregistrați în calitate de candidați la funcția de primar al municipiului Bălți următorii: Boris Marcoci, din partea Partidului Acțiune și Solidaritate, cu numărul 1 în buletinul de vot, Ion Starciuc, din partea Partidului Acasă Construim Europa, cu numărul doi în buletinul de vot, Maxim Burduja, din partea Partidului Unității Naționale, cu numărul trei în buletinul de vot. Alegeri locale anticipate la Bălți se vor desfășura pe data de 21 noiembrie anul curent.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram